שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

משקה תפוחי עץ חושני / שוש רהב ומוסיה אקהויז, מתוך הספר "עינוגים"


חומרים
1 מכל רכז תפוחים טבעי
6 כוסות מים
1 כפית קינמון
1/2 לימון חתוך לפרוסות
2 מקלות קינמון
זר עלי נענע
אופן ההכנה
  1. חולטים את עלי הנענע בקערה עם כוס מים. מקררים (כ-½ שעה).
  2. מוסיפים את שאר החומרים. מערבבים היטב ומצננים במקרר למשך הלילה.
  3. מגישים בגביעים. בכל גביע שמים מקל קינמון.
  4. הערה: מומלץ להוסיף ליקר פסיפלורה או סירופ פסיפלורה.


חזרה