|
|
|
|
משקה תפוחי עץ חושני
/ שוש רהב ומוסיה אקהויז, מתוך הספר "עינוגים"
|
חומרים
|
1 מכל רכז תפוחים טבעי |
6 כוסות מים |
1 כפית קינמון |
1/2 לימון חתוך לפרוסות |
2 מקלות קינמון |
זר עלי נענע |
אופן ההכנה |
- חולטים את עלי הנענע בקערה עם כוס מים. מקררים (כ-½ שעה).
- מוסיפים את שאר החומרים. מערבבים היטב ומצננים במקרר למשך הלילה.
- מגישים בגביעים. בכל גביע שמים מקל קינמון.
- הערה: מומלץ להוסיף ליקר פסיפלורה או סירופ פסיפלורה.
| חזרה | | |