שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטוצ'יני צנוברים שמנת ולימון / יעל גרטי

לאכול הכל ביום ההכנה- למחרת זה כבר לא זה ........


חומרים
250 גרם פטוצ'יני בארילה ירוק ולבן (שני צבעים)
50 גרם צנוברים
1 שמנת לבישול 15% (250 מ"ל)
מיץ מ 1 לימון
גרד קליפת לימון מחצי לימון
מלח
פלפל שחור גרוס גס
שמן זית
אופן ההכנה
  1. לטגן במחבת בשמן זית את הצנוברים (בהשגחה צמודה- זה לוקח כמה שניות) עד להזהבה ולשים בצלחת על נייר סופג.
  2. לגרר קליפת חצי לימון ולשים בקערית בצד.
  3. לסחוט את הלימון שגררת ולשים בקערית בצד.
  4. להכין את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן ולסנן - עכשיו הפסטה המסוננת במסננת.
  5. בסיר בו היתה הפסטה לחמם על אש קטנה השמנת 15% לבישול ולהוסיף אליה את המיץ לימון וגרד לימון.
  6. לשפוך פנימה את הפסטה המסוננת היטב ולהגביר קצת את האש,
  7. להוסיף את הצנוברים המטוגנים, לתבל במלח ופלפל שחור גרוס גס, לערבב היטב ולהוריד במהירות מהאש.


חזרה