שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

נודלס וירקות מוקפצים / גלית סיבוני


חומרים (7 מנות)
1 חבילה (500 גרם) נודלס
2 גמבות
2 קישואים
2 בצלים בינוניים
2 גזרים
חבילת נבטים
250 גרם אגוזי קשיו
3 כפות שמן לטיגון
3 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה
1. מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הנודלס ומבשלים עד שהם מתרככים. מסננים.
2. בינתיים חותכים את הירקות לחתיכות בינוניות. מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הירקות עד שהם מתחילים להתרכך. מוסיפים את הקשיו ורוטב הסויה ומטגנים עוד חמש דקות. מוסיפים את הנודלס המבושלים ומקפיצים במחבת 5 קות נוספות.



חזרה