|
|
|
|
מרק בצל עם מרמייט
/ מירי גריי
|
חומרים
|
4-5 בצלים חתוכים דק |
1/3 חבילת חמאה או 5 כפות שמן זית |
1 כף קמח |
2 כפות אבקת מרק עוף פרווה |
1 כוס יין לבן יבש |
4-5 כוסות מים |
1/2 כפית תבלינים מעורבים |
1 כפית מרמייט |
מלח ופלפל |
להגשה: |
קרוטונים גבינה מגוררת |
אופן ההכנה |
- מטגנים את הבצלים בחמאה או שמן זית עד שהם מזהיבים.
- מוסיפים קמח ומערבבים עם הבצלים. מוסיפים את מרק העוף.
- מוסיפים יין לבן יבש, מים, תבלינים מעורבים, מלח ופלפל ומרמייט. לאחר הרתיחה מכסים חלקית את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה לפחות שעה (רצוי יותר).
- מוסיפים קרוטונים ומגישים.
| חזרה | | |