שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק בצל עם מרמייט / מירי גריי


חומרים
4-5 בצלים חתוכים דק
1/3 חבילת חמאה או 5 כפות שמן זית
1 כף קמח
2 כפות אבקת מרק עוף פרווה
1 כוס יין לבן יבש
4-5 כוסות מים
1/2 כפית תבלינים מעורבים
1 כפית מרמייט
מלח ופלפל
להגשה:
קרוטונים גבינה מגוררת
אופן ההכנה
  1. מטגנים את הבצלים בחמאה או שמן זית עד שהם מזהיבים.
  2. מוסיפים קמח ומערבבים עם הבצלים. מוסיפים את מרק העוף.
  3. מוסיפים יין לבן יבש, מים, תבלינים מעורבים, מלח ופלפל ומרמייט. לאחר הרתיחה מכסים חלקית את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה לפחות שעה (רצוי יותר).
  4. מוסיפים קרוטונים ומגישים.



חזרה