שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בסילאן (דבש תמרים) וטבסקו / אתי שלם


חומרים
6 כרעי עוף
4 כפות קטשופ
1 כף טבסקו
1 כף אבקת מרק בצל
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף שמן
4 כפות דבש תמרים
2 כפות דבש
אופן ההכנה
  1. מערבבים היטב את כל החומרים ומשרים בתערובת את העוף מספר שעות (רצוי כל הלילה).
  2. מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס.מניחים את הכרעיים בתבנית אפייה ויוצקים עליהן את הרוטב.
  3. מכסים את התבנית בניר אלומיניום ואופים כשעה. בעשר הדקות האחרונות של הבישול מסירים את נייר האלומיניום כדי שהעוף ישחים.
  4. מומלץ להגיש עם אורז לבן.
חזרה