|
|
|
|
עוף בסילאן (דבש תמרים) וטבסקו
/ אתי שלם
|
חומרים
|
6 כרעי עוף |
4 כפות קטשופ |
1 כף טבסקו |
1 כף אבקת מרק בצל |
1 כף אבקת מרק עוף |
1 כף פפריקה מתוקה |
1 כף שמן |
4 כפות דבש תמרים |
2 כפות דבש |
אופן ההכנה |
- מערבבים היטב את כל החומרים ומשרים בתערובת את העוף מספר שעות (רצוי כל הלילה).
- מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס.מניחים את הכרעיים בתבנית אפייה ויוצקים עליהן את הרוטב.
- מכסים את התבנית בניר אלומיניום ואופים כשעה. בעשר הדקות האחרונות של הבישול מסירים את נייר האלומיניום כדי שהעוף ישחים.
- מומלץ להגיש עם אורז לבן.
| חזרה | | |