שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בחרדל / פיליס גלזר


חומרים (4 מנות)
1.5 כפות חרדל דיז'ון
1 כפית טימין יבש
4 חצאי חזה עוף
3/4 כפית מלח (לא הכרחי)
פטרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור ל-225 מעלות צלזיוס.
  2. מערבבים חרדל ו-1/2 כפית טימין בקערה. מפזרים מלח על העוף.
  3. במחבת שרוסס בתרסיס שמן או נמרח במעט שמן, מניחים את העוף עם העור כלפי מטה. מטגנים 5 דקות או עד שמשחים. הופכים ומטגנים 3 דקות או עד שמשחים בצד השני. מוציאים ומורחים את תערובת החרדל והטימין על העור.
  4. מעבירים בכלי לתנור ואופים ב-225 מעלות 10 דקות או עד שמוכן. מקשטים עם יתרת הטימין. מגישים עם ירקות אפויים או מאודים.

חזרה