שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ויניגרט אבוקדו / פיליס גלזר


חומרים
1 אבוקדו גדול ובשל, אך לא בשל מדי
2 כפות חרדל דיז'ון עם גרגרים
מיץ מ - 1 לימון גדול
1 כף יין שרי לבישול (לא הכרחי)
1 כף חומץ בן יין אדום
6 כפות שמן קנולה אקטיב,או שמן זית
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים את בשר האבוקדו בממחה עם יתר החומרים. מקררים לפחות שעה לפני השימוש (ניתן להכין יום לפני ההגשה ולאחסן בכלי סגור היטב במקרר).


חזרה