|
|
|
|
ויניגרט אבוקדו
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
1 אבוקדו גדול ובשל, אך לא בשל מדי |
2 כפות חרדל דיז'ון עם גרגרים |
מיץ מ - 1 לימון גדול |
1 כף יין שרי לבישול (לא הכרחי) |
1 כף חומץ בן יין אדום |
6 כפות שמן קנולה אקטיב,או שמן זית |
מלח ופלפל לבן לפי הטעם |
אופן ההכנה |
מערבבים את בשר האבוקדו בממחה עם יתר החומרים. מקררים לפחות שעה לפני השימוש (ניתן להכין יום לפני ההגשה ולאחסן בכלי סגור היטב במקרר).
| חזרה | | |