שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט לוביה ופטה / פיליס גלזר


חומרים (5 מנות)
לרוטב:
2 כפיות חרדל דיז'ון
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס מיץ לימון סחוט
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
לסלט:
2.5 כוסות לוביה מבושלת
1 בצל אדום בינוני פרוס
250 גרם גבינת פטה מפוררת
2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
  1. בצנצנת עם מכסה, מערבבים חרדל, מלח, שמן, מיץ לימון ופלפל ומנערים לקבלת מרקם אחיד.
  2. בקערה גדולה, מערבבים לוביה ובצל אדום ויוצקים למעלה את הרוטב. מכסים ומקררים שעה או יותר.
  3. לפני ההגשה, מפזרים למעלה גבינה ופטרוזיליה. מערבבים ומגישים.
  4. גיוון: אפשר להוסיף צנוניות קטנות פרוסות.




חזרה