|
|
|
|
סלט לוביה ופטה
/ פיליס גלזר
|
חומרים (5 מנות)
|
לרוטב: |
2 כפיות חרדל דיז'ון |
1 כפית מלח |
1/2 כוס שמן זית |
1/2 כוס מיץ לימון סחוט |
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי |
לסלט: |
2.5 כוסות לוביה מבושלת |
1 בצל אדום בינוני פרוס |
250 גרם גבינת פטה מפוררת |
2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה |
אופן ההכנה |
- בצנצנת עם מכסה, מערבבים חרדל, מלח, שמן, מיץ לימון ופלפל ומנערים לקבלת מרקם אחיד.
- בקערה גדולה, מערבבים לוביה ובצל אדום ויוצקים למעלה את הרוטב. מכסים ומקררים שעה או יותר.
- לפני ההגשה, מפזרים למעלה גבינה ופטרוזיליה. מערבבים ומגישים.
- גיוון: אפשר להוסיף צנוניות קטנות פרוסות.
| חזרה | | |