|
|
|
|
ספגטי בקישואים ברוטב סלומון ופרמזן
/ איריס
|
חומרים (4 מנות)
|
1-2 קופסאות שימורים של סלמון |
קופסא בינונית של רסק עגבניות |
חבילת ספגטי בכל צורה שאוהבים |
בצל בינוני |
2 עגבניות |
גבינת פרמזן מגורדת |
קישוא בינוני (אפשר בנוסף או במקום כרובית) |
מלח פלפל, פפריקה (מתוקה או חריפה), סוכר |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הספגטי, מצננים במים קרים.
- הכנת הרוטב, בסיר בינוני או מחבת:
- קוצצים את הבצל, העגבניות והקישואים חותכים לריבועים קטנים, ומטגנים אותם עד ש"מבושלים".
- מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים, ומוסיפים מים כך שהרוטב לא סמיך ולא דליל מדי.
- מוסיפים לתערובת את הסלמון, ומערבבים.
- מפזרים מעל גבינה, עד שהרוטב נהיה כתמתם.
- מפזרים מעט מהמלח, פלפל וטיפה פפריקה וסוכר.
- מבשלים עוד כמה דקות, מערבבים עם הפסטה, ובתיאבון.
- אפשר במקום סלמון טונה, או בלי שום דג, אבל עם לחובבי סלמון, זהו תענוג צרוף.
| חזרה | | |