שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ספגטי בקישואים ברוטב סלומון ופרמזן / איריס


חומרים (4 מנות)
1-2 קופסאות שימורים של סלמון
קופסא בינונית של רסק עגבניות
חבילת ספגטי בכל צורה שאוהבים
בצל בינוני
2 עגבניות
גבינת פרמזן מגורדת
קישוא בינוני (אפשר בנוסף או במקום כרובית)
מלח פלפל, פפריקה (מתוקה או חריפה), סוכר
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הספגטי, מצננים במים קרים.
  2. הכנת הרוטב, בסיר בינוני או מחבת:
  3. קוצצים את הבצל, העגבניות והקישואים חותכים לריבועים קטנים, ומטגנים אותם עד ש"מבושלים".
  4. מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים, ומוסיפים מים כך שהרוטב לא סמיך ולא דליל מדי.
  5. מוסיפים לתערובת את הסלמון, ומערבבים.
  6. מפזרים מעל גבינה, עד שהרוטב נהיה כתמתם.
  7. מפזרים מעט מהמלח, פלפל וטיפה פפריקה וסוכר.
  8. מבשלים עוד כמה דקות, מערבבים עם הפסטה, ובתיאבון.
  9. אפשר במקום סלמון טונה, או בלי שום דג, אבל עם לחובבי סלמון, זהו תענוג צרוף.

חזרה