שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט כרוב מעודן / ענת ס.


חומרים
1/2 כרוב טרי
כ - 8 עלי שמיר
בצל ירוק או 1/2 בצל רגיל
קצת שמן זית
מלח לפי הטעם
1 לימון קטן
3 כפות מיונז
קצת פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
לוקחים פומפיה (מגרדת) מגרדים את הכרוב על החלק של הפסים, קוצצים את השמיר לדקויות, חותכים את הבצל הירוק קצוץ או את הבצל הרגיל לקוביות קטנות, מוסיפים מלח, לימון, שמן זית, כ3 כפות מלאות של מיונז, פלפל שחור לפי הטעם

חזרה