|
|
|
|
עוף בדבש ותפוחים
/ רנה דביר
|
חומרים (6 מנות)
|
6 כרעי עוף (או כל חלק אחר) |
3 כפות דבש |
3 כפות חרדל (מכל סוג) |
4 תפוחים (מכל סוג) |
אופן ההכנה |
- קולפים את התפוחים וחותכים אותם לרבעים.
- בקערה קטנה, מערבבים את החרדל והדבש ומורחים על העוף.
- מכניסים לתנור בתבנית מכוסה למשך כ-40 דקות ב-180 מעלות. מוציאים, ועם כף שופכים על העוף מהרוטב. מחזירים לתנור לעוד 20 דקות בלי הכיסוי.
- הכמויות ניתנות לשינוי לפי הטעם. אפשר גם להכניס כמה תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות.
| חזרה | | |