שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בדבש ותפוחים / רנה דביר


חומרים (6 מנות)
6 כרעי עוף (או כל חלק אחר)
3 כפות דבש
3 כפות חרדל (מכל סוג)
4 תפוחים (מכל סוג)
אופן ההכנה
  1. קולפים את התפוחים וחותכים אותם לרבעים.
  2. בקערה קטנה, מערבבים את החרדל והדבש ומורחים על העוף.
  3. מכניסים לתנור בתבנית מכוסה למשך כ-40 דקות ב-180 מעלות. מוציאים, ועם כף שופכים על העוף מהרוטב. מחזירים לתנור לעוד 20 דקות בלי הכיסוי.
  4. הכמויות ניתנות לשינוי לפי הטעם. אפשר גם להכניס כמה תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות.



חזרה