שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ביסקוצ'ס / עליזה לוי

עוגיות מזרחיות


חומרים
1 ק"ג קמח רגיל
1 מרגרינה
1 כוס שמן
2 כוסות מים
100 גרם גרגרי שומשום
1 כפית מלח
2 אבקת אפיה
1 ביצה
אופן ההכנה
  1. מכניסים את כל החומרים לקערה גדולה, לשים היטב עד לקבלת בצק עם מרקם אחיד וחלק.
  2. נוטלים מעט בצק ,ובין כפות הידיים מגלגלים לגליל דק בקוטר של בין חצי סנטימטר לסנטימר אחד יוצרים עיגול ומהדקים בקצה. את שארית הבצק מחזירים לקערה .
  3. מפזרים את העוגיות במרווחים אחידים בתבנית רחבה . מורחים מעליהן ביצה ומפזרים שומשום בנדיבות. 
  4. אופים בחום בינוני עד שהעוגיות משחימות . תהליך האפיה הוא מהיר. צריך להיזהר שהביסקוצ'וס לא ישחימו מדי.


חזרה