|
|
|
|
ביסקוצ'ס
/ עליזה לוי
עוגיות מזרחיות
|
חומרים
|
1 ק"ג קמח רגיל |
1 מרגרינה |
1 כוס שמן |
2 כוסות מים |
100 גרם גרגרי שומשום |
1 כפית מלח |
2 אבקת אפיה |
1 ביצה |
אופן ההכנה |
- מכניסים את כל החומרים לקערה גדולה, לשים היטב עד לקבלת בצק עם מרקם אחיד וחלק.
- נוטלים מעט בצק ,ובין כפות הידיים מגלגלים לגליל דק בקוטר של בין חצי סנטימטר לסנטימר אחד יוצרים עיגול ומהדקים בקצה. את שארית הבצק מחזירים לקערה .
- מפזרים את העוגיות במרווחים אחידים בתבנית רחבה . מורחים מעליהן ביצה ומפזרים שומשום בנדיבות.
- אופים בחום בינוני עד שהעוגיות משחימות . תהליך האפיה הוא מהיר. צריך להיזהר שהביסקוצ'וס לא ישחימו מדי.
| חזרה | | |