שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אורז עם שעועית פרסית / יאיר שגיא

שעועית פרסית- שעועית יבשה קטנה בצבע חום וטעם עדין,להשיג בחנויות קטניות.


חומרים (8 מנות)
1 כוס שעועית פרסית (מושרית יום לפני)
2 כוסות אורז שטוף
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קטן
4 כוסות מים רותחים
2 כפיות כורכום
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 שיני שום קצוצים
1 כף רסק עגבניות
3 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. לקצוץ את הבצל ולטגן עד הזהבה.
  2. להוסיף את האורז והשעועית המסוננים ולטגנם כ-2 דקות תוך כדי ערבוב.
  3. להוסיף את שאר החומרים ולערבב.
  4. להוסיף את המים הרותחים,לערבב קלות עד שהכל ירתח.
  5. מכסה סגור,להבה נמוכה למשך 20 דקות .
  6. לחכות 1/4 שעה שיתקרר.







חזרה