|
|
|
|
נתחי פרגיות ברוטב חריף מתקתק
/ ישי רדזינר
|
חומרים
|
6 כרעיים ללא עצם |
3 בצלים קצוצים |
25 פטריות שמפיניון |
1/2 כוס סוכר |
1 כף מחוקה צ'ילי |
2 כפות מחוקות אבקת מרק |
לפי הטעם רוטב סויה |
1/4 כוס מים |
אופן ההכנה |
- מחממים מחבת טפלון כבדה על אש גבוהה. מניחים את הכרעיים במחבת, כשהעור פונה כלפי מטה ומטגנים אותן מעט עד שצבען משתנה ללבן.
- מוציאים את הכנפיים מהמחבת, מסירים את העור וחותכים לנתחים . במחבת, מאדים את הבצלים הקצוצים במעט שמןעד שהם הופכים שקופים.
- מוסיפים את הפטריות ונתחי הפרגיות, מכסים ומבשלים עד שהפטריות הופכות כהות.
- מערבבים את הסוכר, המים, הצ'ילי, אבקת המרק והסויה וממשיכים לאדות עד שנוצר רוטב סירופי.
* מגישים על מצע של אורז לבן.
| חזרה | | |