|
|
|
|
סלט שום
/ נוואל אבו גוש מתוך הספר "בישול ערבי ארץ ישראלי"
|
חומרים
|
3 עגבניות |
3 פלפלים ירוקים חריפים |
2 ראשי שום קצוצים דק |
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק |
1/2 כוס מיץ לימון טרי |
1/4 כוס שמן זית כתית |
1/4 כפית מלח |
אופן ההכנה |
- חותכים את הפלפלים והעגבניות לקוביות קטנות.
- מוסיפים את השום, הפטרוזיליה, מיף הלימון, שמן הזית והמלח.
- מערבבים לכדי תערבות אחידה.
- מקשטים בכמה עלי פטרוזיליה ומגישים.
| חזרה | | |