שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף באגוזים ורימונים / חנוך פרבר


חומרים (4 מנות)
4 כרעי עוף מחולקים לשוק וירך
שמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
250 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
1/4 כוס רכז רימונים
1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון טחון
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. בסיר כבד, משחימים את נתחי העוף במעט שמן. מוציאים את העוף, מוסיפים את הבצל ומשחימים. מוסיפים את האגוזים, מערבבים ומוסיפים את רכז הרימונים, כוס מים, מיץ לימון, סוכר וקינמון, מתבלים ומחזירים לסיר את נתחי העוף.
  2. מבשלים מכוסה מעל להבה נמוכה כשעה וחצי.
  3. מגישים חם עם גרגרי רימון טריים (בעונה) ואגוזים קלויים שבורים.




חזרה