שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת תפוחי אדמה ובשר / נירית בן - דור


חומרים (9 מנות)
6-7 תפוחי אדמה גדולים
3 ביצים
4 כפות קמח תופח
1 כפית אבקת מרק עוף
1/2 כפית פפריקה
מעט מלח
500 גרם בשר בקר טחון
2 בצלים קצוצים
1/2 כוס צנוברים קלויים
1 כפית בהרט לקציצות
אופן ההכנה
  1. מבשלים תפו"א במים כמו לפירה ,מועכים ומוסיפים ביצים, קמח ותבלינים, מלבד הבהרט.
  2. משטחים מחצית מהתערובת בכלי פיירקס מלבני.
  3. מטגנים את הבצלים בקצת שמן עד שהם מזהיבים. מוסיפים את הבשר בטחון ומאדים מעט במחבת עד שינוי צבע , משטחים את תערובת הבשר עם הצנוברים מלח פלפל ובהרט על תפו"א, מכסים בעוד שכבת תפו"א ואופים כשעה בחום בינוני עד שתזהיב.

    ניתן לבזוק לפני האפייה שומשום. ניתן להוסיף בצל מטוגן גם בתערובת הפירה אם רוצים.

חזרה