שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט סלרי / עליזה לוי


חומרים
1 צרור גדול של סלרי (עלים וגבעולים)
1 גמבה
1 פלפל חריף (לחובבי החריף)
4 שיני שום כתושות
4-5 כפות שמן זית משובח
מיץ מחצי לימון
מלח
אופן ההכנה
  1. שוטפים היטב את עלי הסלרי והגבעולים ומקצצים דק.
  2. מקצצים את הגמבה והפלפל חריף ומוסיפים לקערת הסלרי.
  3. מתבלים בשום כתוש, שמן זית , לימון ומלח.
  4. מומלץ להכין את הסלט כשעה לפני ההגנה כדי שהטעמים יתערבבו.

חזרה