שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

המבורגר / חנוך בר שלום


חומרים
500 גרם בשר צלעות בקר, טחון גס
500 גרם בשר קשתית בקר (שפונדרה), טחון גס
1 כף שטוחה פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
לגיוון:
1/4 כוס שמן זית
200 גרם חזה אווז מעושן קצוץ
3 כפות עשבי תיבול טריים, קצוצים
5 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
  1. מערבבים היטב את המרכיבים הבסיסים ומשהים לפחות למשך 12 שעות.
  2. צרים מהעיסה 6 קציצות שטוחות וצולים על הגריל כ-3 דקות מכל צד.

 

הערה: לגיוון אפשר להוסיף לתערובת הבסיסית אחת או יותר מהתוספות הנ"ל לפי הטעם.

חזרה