שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חצילים מטוגנים ברוטב יוגורט וגבינה / בני סיידא


חומרים
2 חצילים צרים וארוכים
מלח גס
שמן זית לטיגון
לרוטב:
3 גביעי יוגורט מחלב כבשים
3 שיני שום כתושות
מלח
4 כפות שמן זית
1 כפית חומץ
1/2 כוס שמיר קצוץ
1 כפית סוכר
150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
לקישוט:
טימין טרי, קצוץ
אופן ההכנה
  1. פורסים את החצילים לרוחבם, זורים עליהם מלח ומניחים בצד לשעה. שוטפים ומיבשים היטב.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את החצילים עד שהם משחימים. מניחים על מגבת ניר לספיגת עודפי שמן.
  3. מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה. מעבירים את הרוטב לקערת הגשה ומצננים היטב.
  4. מניחים את החצילים המטוגנים על הרוטב, זורים טימין ומגישים עם לחם טרי.

חזרה