|
|
|
|
חצילים מטוגנים ברוטב יוגורט וגבינה
/ בני סיידא
|
חומרים
|
2 חצילים צרים וארוכים |
מלח גס |
שמן זית לטיגון |
לרוטב: |
3 גביעי יוגורט מחלב כבשים |
3 שיני שום כתושות |
מלח |
4 כפות שמן זית |
1 כפית חומץ |
1/2 כוס שמיר קצוץ |
1 כפית סוכר |
150 גרם גבינה בולגרית מפוררת |
לקישוט: |
טימין טרי, קצוץ |
אופן ההכנה |
- פורסים את החצילים לרוחבם, זורים עליהם מלח ומניחים בצד לשעה. שוטפים ומיבשים היטב.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את החצילים עד שהם משחימים. מניחים על מגבת ניר לספיגת עודפי שמן.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה. מעבירים את הרוטב לקערת הגשה ומצננים היטב.
- מניחים את החצילים המטוגנים על הרוטב, זורים טימין ומגישים עם לחם טרי.
| חזרה | | |