אבטיח עם מטבל חריף
/ פיליס גלזר
מתכון לאירוח מדרום ארה"ב, בעזרת טיפ מקסיקני מעבר לגבול. במקור מכינים את המטבל הפיקנטי הזה עם מיץ ליים, בן-דוד של הלימון, שאצלנו בנמצא רק לקראת הסתיו.
|
חומרים
|
2 ק"ג אבטיח טרי ומתוק, חתוך לקוביות (קר מאוד) |
1 כוס מיץ לימון טרי מסונן |
2 כפות טקילה (לפי הטעם) |
1/2 כפית מלח |
1/4 כפית רוטב טבסקו (או יותר, לפי הטעם) |
אופן ההכנה |
1. בקערה המתאימה להגשת מטבל מערבבים מיץ לימון, טקילה, מלח וטבסקו. טועמים ומתבלים לפי הטעם. 2. מסדרים את האבטיח על מגש ומגישים עם המטבל באמצע. לא לשכוח מזלגות קטנים!
|
חזרה |