|
|
|
|
עלי חסה ממולאים באורז, לימון ורוקט, מוגשים עם קולי עגבניות
/ אביבית פריאל
|
חומרים (6 מנות)
|
6 עלי חסה |
2 כפות שמן זית |
1.5 כוסות אורז (רצוי עגול) |
מלח ופלפל שחור |
1 לימון סחוט |
1 צרור גדול של רוקט |
אופן ההכנה |
- חולטים את עלי החסה.
- מבשלים את האורז: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את האורז ומערבבים כדקה. מוסיפים שתיים ורבע כוסות מים, מלח, פלפל וכף מיץ לימון. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 18 דקות בסיר מכוסה. מצננים.
- קוצצים את עלי הרוקט ומערבבים עם האורז הקר. מתבלים במלח, בפלפל ובשארית מיץ הלימון.
- ממלאים את עלי החסה בתערובת האורז. מגישים עם קולי עגבניות קר.
| חזרה | | |