שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עלי חסה ממולאים באורז, לימון ורוקט, מוגשים עם קולי עגבניות / אביבית פריאל


חומרים (6 מנות)
6 עלי חסה
2 כפות שמן זית
1.5 כוסות אורז (רצוי עגול)
מלח ופלפל שחור
1 לימון סחוט
1 צרור גדול של רוקט
אופן ההכנה
  1. חולטים את עלי החסה.
  2. מבשלים את האורז: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את האורז ומערבבים כדקה. מוסיפים שתיים ורבע כוסות מים, מלח, פלפל וכף מיץ לימון. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 18 דקות בסיר מכוסה. מצננים.
  3. קוצצים את עלי הרוקט ומערבבים עם האורז הקר. מתבלים במלח, בפלפל ובשארית מיץ הלימון.
  4. ממלאים את עלי החסה בתערובת האורז. מגישים עם קולי עגבניות קר.

חזרה