|
|
|
|
כבדי עוף ותמרים חרוכים
/ השף ירון עמר
|
חומרים
|
500 גרם כבדי עוף |
6 בצלי שאלוט |
250 גרם תמר ירדן מגולען |
100 מ"ל יין מרסלה (יין קינוח איטלקי) |
שמן טיגון |
1 כף סוכר חום |
מלח |
פלפל שחור גרוס |
100 מ"ל יין אדום |
אופן ההכנה |
- מנקים את הכבדים. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל.
- כשהבצל מזהיב מוסיפים את הכבדים ומטגנים תוך ערבוב. כשהכבדים כמעט מוכנים מוסיפים את התמרים, הסוכר החום, המרסלה ויין אדום. ממליחים ומפלפלים.
- ממשיכים לבשל על אש קטנה מספר דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים מעט.
| חזרה | | |