שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט טבולה / אריק חכימי וגרסיה גרגו


חומרים (8 מנות)
1 כוס בורגול דק
1/2 כוס מיץ לימון טרי
3 עגבניות אדומות בינוניות, קצוצות דק ככל האפשר
2 חבילות פטרוזיליה קצוצה דק
1/4 חבילת נענע קצוצה דק
3 בצלים ירוקים קצוצים דק ככל האפשר
1/4 כוס שמן זית
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה חריפה
עלי פטרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה
  1. שוטפים את הבורגול מספר פעמים, מסננים מהנוזלים ומשרים במיץ הלימון לחצי שעה.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומגישים בצלחת מקושטת בפטרוזיליה.

חזרה