|
|
|
|
סלט פטוש
/ אריק חכימי וגרסיה גרגו
|
חומרים
|
3 עגבניות בינוניות |
2 מלפפונים |
3 בצלים ירוקים |
1 כף שמן זית |
1 כפית פלפל שחור |
1 כף מיץ לימון טרי |
1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק |
1/2 כוס עלי נענע קצוצים דק |
2 פיתות |
אופן ההכנה |
- חותכים את הירקות לקוביות בגודל 1 ס"מ ומערבבים עם שאר המרכיבים, מלבד הפיתות.
- חוצים (פותחים את הפיתות, וחותכים כל מחצית לקוביות בגודל 1 ס"מ. מורחים במעט שמן זית וקולים בתנור חם מעט עד לקבלת גוון זהוב.
- מתבלים את הירקות בשמן זית, מלח, פלפל ולימון ומוסיפים את הפטרוזיליה והנענע. סמוך להגשה מוסיפים לסלט גם את הפיתה.
| חזרה | | |