שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פטוש / אריק חכימי וגרסיה גרגו


חומרים
3 עגבניות בינוניות
2 מלפפונים
3 בצלים ירוקים
1 כף שמן זית
1 כפית פלפל שחור
1 כף מיץ לימון טרי
1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
1/2 כוס עלי נענע קצוצים דק
2 פיתות
אופן ההכנה
  1. חותכים את הירקות לקוביות בגודל 1 ס"מ ומערבבים עם שאר המרכיבים, מלבד הפיתות.
  2. חוצים (פותחים את הפיתות, וחותכים כל מחצית לקוביות בגודל 1 ס"מ. מורחים במעט שמן זית וקולים בתנור חם מעט עד לקבלת גוון זהוב.
  3. מתבלים את הירקות בשמן זית, מלח, פלפל ולימון ומוסיפים את הפטרוזיליה והנענע. סמוך להגשה מוסיפים לסלט גם את הפיתה.


חזרה