שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות בשר עם ריחן וזיתים שחורים / בני סיידא


חומרים
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל מגורר גס
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 פרוסת לחם שרוייה במים וסחוטה
1 ביצה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 תפוח אדמה קטן, קלוף ומגורר דק
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
6 שיני שום פרוסות דק
150 גרם זיתים שחורים מגולענים
1 כפית פפריקה חריפה
1/2 כוס מים
1/2 כוס ריחן קצוץ
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים לקציצות, צרים קציצות קטנות ועגולות ומטגנים בשמן זית עד שישחימו.
  2. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר שטוח, מוסיפים את השום ומטגנים חצי דקה.
  3. מוסיפים את הקציצות, הזיתים, הפפריקה והמים ומבשלים עד שהרוטב מתאדה. 
  4. מוסיפים את הריחן והפטרוזיליה מערבבים ומסירים מהאש. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

חזרה