שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תבשיל חצילים ועוף / ולנטין דרור


חומרים (4 מנות)
4 כרעי עוף
3 כפות שמן
4 עגבניות חתוכות לרבעים
4 עגבניות מרוסקות
4 חצילים מקולפים
1 לימון סחוט
קורט כורכום
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
  1. חותכים את החצילים לפרוסות, זורים מעליהם מלח ושמים במסננת למשך שעתיים. שוטפים את החצילים, מנגבים היטב, מטגנים עד שיזהיבו ומניחים בצד. מטגנים את רבעי העגבניות ומניחים בצד.
  2. מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את העוף, הבצל המגורר והתבלינים ומטגנים עד שהעוף יזהיב. מוסיפים את העגבניות המרוסקות וכוס מים ומבשלים כשעה. מוסיפים לסיר את מיץ הלימון, מניחים מעל את פרוסות החצילים והעגבניות ומבשלים 20 דקות נוספות.
    מגישים עם אורז לבן.

חזרה