|
|
|
|
קציצות בשר - מתכון בסיסי
/ בני סיידא
|
חומרים (6 מנות)
|
650 גרם בשר בקר או טלה טרי, טחון (שריר, צוואר) |
2 בצלים גדולים, מגוררים גס |
חופן פטרוזיליה קצוצה |
2 ביצים טרופות |
2 פרוסות לחם לבן לא טרי (ללא הקרום), שרויות במים וסחוטות |
1 תפוח אדמה קטן, מגורר על מגררת דקה |
שמן לטיגון חצי עמוק |
אופן ההכנה |
- שמים בקערה את כל המרכיבים, לשים היטב ומשהים לשעה לספיגת הטעמים. אם מכינים את התערובת מראש ושומרים במקרר, יש להוציאה מהמקרר כשעה לפני הטיגון.
- מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, מכינים קציצות מוארכות או עגולות וקצת שטוחות ומטגנים עד להשחמה. מגישים חם או קר, עם או בלי רוטב.
| חזרה | | |