שלח להדפסה  
לחם ומאפים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בגט אפוי בחמאת שום וזיתים / חנוך בר-שלום


חומרים
1 בגט חצוי
250 גרם חמאה רכה
6 שיני שום כתושות
50 גרם זיתים שחורים מגולענים וקצוצים
3 כפות בזיליקום קצוץ
מלח
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס
  2. חותכים את הבאגט לפרוסות עד התחתית כך שהפרוסות יהיו עדיין מחוברות.
  3.  מערבבים את החמאה עם יתרת החומרים ומורחים בין הפרוסות. מרטיבים את הבאגט במעט מים ועוטפים כל חצי בנייר כסף.
  4. מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.

חזרה