|
|
|
|
בגט אפוי בחמאת שום וזיתים
/ חנוך בר-שלום
|
חומרים
|
1 בגט חצוי |
250 גרם חמאה רכה |
6 שיני שום כתושות |
50 גרם זיתים שחורים מגולענים וקצוצים |
3 כפות בזיליקום קצוץ |
מלח |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס
- חותכים את הבאגט לפרוסות עד התחתית כך שהפרוסות יהיו עדיין מחוברות.
- מערבבים את החמאה עם יתרת החומרים ומורחים בין הפרוסות. מרטיבים את הבאגט במעט מים ועוטפים כל חצי בנייר כסף.
- מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.
| חזרה | | |