שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות תפוחי אדמה ועוף / בני סיידא


חומרים
5 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים בקליפתם
200 גרם בשר עוף טחון
1-2 ביצים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות פירורי לחם
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1/2 כפית מוסקט טחון
לטיגון:
1 כוס קמח
שמן זית לטיגון חצי עמוק
לרוטב:
1 כוס מיונז מוכן
4 כפות שמן זית
6-8 שיני שום כתושות
1/2 כפית פלפל לבן
1/2 כפית מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
  1. מערבבים את המרכיבים לקציצות. אם העיסה רכה מדי מוסיפים עוד פירורי לחם או מעט קמח.
  2. מרטיבים את הידיים וצרים קציצות עגולות. מקמחים את הקציצות מכל הצדדים, מנערים מקמח מיותר ומטגנים בשמן עד להשחמה.
  3. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים יחד עם הקציצות החמות.

חזרה