שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרם דה קסיס / אביבית פריאל

השילוב הידוע ביותר של ליקר זה הוא באפריטיף בשם "קיר" מוסיפים תכולת מכסה של קרם דה קסיס לכוס יין לבן יבש. להכנת "קיר רויאל" מוסיפים אותה כמות לכוס שמפניה.


חומרים
750 גרם אוכמניות + 3 עלי אוכמניות (אם יש)
1 מסמר ציפורן
1 מקל קינמון באורך כ 5 ס"מ
1/2 1 כוסות סוכר
750 מ"ל גראפה
אופן ההכנה
  1.  מכניסים את כל המרכיבים לצנצנת בנפח 2 ליטרים. מטלטלים את הצנצנת מדי יום במשך שבוע, ואחר כך מניחים במקום מוצל למשך חודש ימים.
  2. מסננים את הנוזל דרך מסננת, על ידי לחיצה קלה על הפירות. מסננים פעם נוספת דרך בד גאזה, כדי לקבל נוזל צלול, ויוצקים לבקבוקים.

חזרה