|
|
|
|
חזה עוף בפפריקה יין לבן ושמנת
|
חומרים
|
4 חזה עוף נתחים חצויים |
3 כפיות פפריקה מתוקה |
3 כפות חמאה |
1 בצל פרוס דק |
2/3 כוס יין לבן יבש |
2/3 כוס שמנת מתוקה |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מורחים את העוף בחצי מכמות הפפריקה, במלח ובפלפל.
- ממיסים כף חמאה במחבת טפלון מעל להבה בינונית. מוסיפים את העוף למחבת ומבשלים 4 דקות מכל צד, עד שהעוף מוכן.
- מעבירים את נתחי העוף לצלחת.
- מוסיפים למחבת את החמאה שנותרה והבצל, מורידים את האש, מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
- מוסיפים את הפפריקה שנותרה. מוסיפים את היין והשמנת. מרתיחים וממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם מעט, בערך 4 דקות.
- מחזירים את העוף למחבת, מבשלים על אש נמוכה עד שהעוף מתחמם. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
| חזרה | | |