שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חזה עוף בפפריקה יין לבן ושמנת


חומרים
4 חזה עוף נתחים חצויים
3 כפיות פפריקה מתוקה
3 כפות חמאה
1 בצל פרוס דק
2/3 כוס יין לבן יבש
2/3 כוס שמנת מתוקה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מורחים את העוף בחצי מכמות הפפריקה, במלח ובפלפל.
  2. ממיסים כף חמאה במחבת טפלון מעל להבה בינונית. מוסיפים את העוף למחבת ומבשלים 4 דקות מכל צד, עד שהעוף מוכן.
  3. מעבירים את נתחי העוף לצלחת.
  4. מוסיפים למחבת את החמאה שנותרה והבצל, מורידים את האש, מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
  5. מוסיפים את הפפריקה שנותרה. מוסיפים את היין והשמנת. מרתיחים וממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם מעט, בערך 4 דקות.
  6. מחזירים את העוף למחבת, מבשלים על אש נמוכה עד שהעוף מתחמם. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

חזרה