שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אפרסקים בגריל / פיליס גלזר


חומרים
10 אפרסקים בשלים
מיץ לימון
חמאה או מרגרינה מומסת
ריבה או קונפיטורה
אופן ההכנה
  1. מקלפים את האפרסק על יד טבילתו במים רותחים למשך דקה. מוציאים את הגלעין. מברישים את הצד התחתון במיץ לימון ובחמאה מומסת. מניחים מתחת לגריל התנור עד שהאפרסק מזהיב.
  2. מוציאים וממלאים את החור של הגלעין בריבה או קונפיטורה ומכניסים שוב לתנור לעוד 5-3 דקות, עד שהצד השני מזהיב. מגישים חם, אפשר עם שמנת מתוקה.
  3. ניתן לתבל את הריבה בקינמון, זנגביל טרי מגורר, זנגביל מסוכר קצוץ, או אפילו כוסברה ופלפל חריף!

 

 

 

חזרה