שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט קינואה / ארז קומרובסקי

מתכון מאת ארז קומרובסקי מתוך ארוחת ה"בוז'ומה" של "לחם ארז".


חומרים
1 כוס קינואה
2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס שמיר קצוץ
1 כוס נענע קצוצה
1 כוס בצל ירוק קצוץ
מיץ מ - 3 לימונים בשלים
1/3 כוס שמן זית עדין
מלח ים גס
חופן בוטנים מקורמלים
אופן ההכנה
  1. שורים את גרגרי הקינואה ל-15 דקות בכוס מים רותחים. מסננים ומערבבים עם העלים הירוקים. מתבלים במיץ לימון, שמן זית ומלח ומגישים.
  2. להכנת בוטנים מקורמלים: ממיסים סוכר (אפשר סוכר דמררה) על אש בינונית-קטנה עד שהופך לקרמל. שופכים פנימה בוטנים קצוצים. יוצקים על נייר פרגמנט או משטח משומן קלות. אחרי שמתקרר שוברים לחתיכות קטנטנות.

 

גיוון: ניתן להוסיף מלמעלה גבינת עזים צפתית מפוררת.

 

 

 

חזרה