שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פרפה גומא / איריס ז'ורלט


חומרים
2 מיכלי שמנת להקצפה במשקל כולל של 400 גרם
1/3 כוס דבש נוזלי
200 גרם חמאת שומשום 
50 גרם אגוזי פקאן טחונים
כלים:תבנית מאורכת
אופן ההכנה

 

1. מרפדים תבנית מאורכת (אינגליש) בניילון נצמד, כך שהוא יגלוש מצידיה.

 

2. מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים את הגומא, הדבש והאגוזים בתנועות קיפול.

 

3. טועמים אחרי הוספת חצי כמות מהדבש לראות האם המתיקות הולמת את הטעם האישי. יוצקים לתבנית ומכניסים למקפיא למשך הלילה. לפני ההגשה, משחררים בעדינות את הפרפה ע"י משיכת הניילון הנצמד, ונותנים לפרפה לעמוד בחוץ מספר דקות כדי שיתרכך מעט.

 

 

 

חזרה