שלח להדפסה  
ממולאים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פלפלים ממולאים במלית צמחונית / פסקל פרץ-רובין


חומרים (6 מנות)
6 פלפלים ירוקים בהירים
12 ביצים
12 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
3 בצלים גדולים קצוצים דק
6 גבעולי נענע קצוצים דק
2 עלי מנגולד קצוץ דק
1 כף פפריקה חריפה
2 פרוסות לחם שרויות במים וסחוטות
4 גבעולי כוסברה קצוצים דק
מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב:
3 כפות רסק עגבניות
10 שיני שום
1/4 כוס שמן
1/2 כפית קייאן
1/2 1 כוסות מים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. שוטפים ומנקים את הפלפלים, מסלקים את החלק העליון ומסלקים את הגרעינים (יש לשמור על החלק העליון ללא העוקץ). 
     שמים את הבצל בקערה רחבה, מוסיפים את הפטרוזיליה, הנענע, המנגולד והכוסברה מערבבים ומוסיפים את הלחם הסחוט, הביצים וכל התבלינים מערבבים לקבלת עיסה אחידה.
    ממלאים את הפלפלים בתערובת, מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים את הפלפלים עד לריכוכם הראשוני.  מחממים שמן בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את רסק העגבניות השום הקצוץ והתבלינים ומערבבים. יוצקים מעל את המים והשמן, מכסים ומביאים לרתיחה. 
     מעבירים את הפלפלים הממולאים לסיר, מכסים את וממשיכים לבשל על להבה בינונית נמוכה כ 30 דקות. מגישים חם.

חזרה