שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פלפלים מטוגנים בדבש וחומץ בלסמי / בני סידא


חומרים
1/2 כוס שמן זית
2 בצלים פרוסים דק
8 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות
6 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפיות דבש
1/2 כוס יין לבן יבש
1/4 כוס חומץ בלסמי
אופן ההכנה
  1.  מחממים בסיר כבד את השמן, ומטגנים את הבצל 5 דקות. מוסיפים את הפלפלים והשום, ומטגנים תוך בחישה עד שיזהיבו קלות. 
  2. מתבלים במלח ופלפל ובדבש, ומטגנים 3 דקות. 
  3. מוסיפים את היין והחומץ ומבשלים עוד 10 דקות על אש קטנה. מצננים היטב. מגישים למחרת היום.

חזרה