|
|
|
|
סלט פלפלים מטוגנים בדבש וחומץ בלסמי
/ בני סידא
|
חומרים
|
1/2 כוס שמן זית |
2 בצלים פרוסים דק |
8 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות |
6 שיני שום פרוסות |
מלח ופלפל שחור גרוס |
2 כפיות דבש |
1/2 כוס יין לבן יבש |
1/4 כוס חומץ בלסמי |
אופן ההכנה |
- מחממים בסיר כבד את השמן, ומטגנים את הבצל 5 דקות. מוסיפים את הפלפלים והשום, ומטגנים תוך בחישה עד שיזהיבו קלות.
- מתבלים במלח ופלפל ובדבש, ומטגנים 3 דקות.
- מוסיפים את היין והחומץ ומבשלים עוד 10 דקות על אש קטנה. מצננים היטב. מגישים למחרת היום.
| חזרה | | |