שלח להדפסה  
ארוחות בוקר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שקשוקה חריפה עם תפוחי-אדמה


חומרים (3 מנות)
1 בצל גדול מקולף וקצוץ
2 כפות שמן
5 עגבניות בשלות וקצוצות
4 שיני שום כתושות
פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
2 פלפלים חריפים וקצוצים
4 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות
1 כפית פפריקה חריפה
מלח ופלפל
4 ביצים
אופן ההכנה
1. מטגנים במחבת את הבצל עד שיזהיב מעט. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב. מוסיפים את העגבניות, הפלפל הירוק, הפלפל החריף והשום ומבשלים על אש נמוכה כ15- דקות. מוסיפים את קוביות תפוחי-האדמה. מכסים במים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שתפוחי-האדמה רכים, ובמחבת נשארו מעט נוזלים.
2. שוברים את הביצים ומניחים על השקשוקה. מכסים ומבשלים 3 דקות נוספות.

חזרה