שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פורל בגריל עם חמאת זיתים ובזיליקום / בני סיידא


חומרים (5 מנות)
5 דגי פורל
מלח ופלפל שחור
100 גרם חמאה
4 כפות שמן זית
3 כפות זיתים שחורים מרוסקים
1 לימון סחוט
5 כפות עלי בזיליקום קצוצים דק
אופן ההכנה
  1. חותכים בכל דג 3 חתכים אלכסוניים מכל צד ומתבלים במלח ובפלפל.
  2. מחממים את החמאה ואת השמן במחבת. מוסיפים את הזיתים, מיץ הלימון והריחן, מערבבים ומסירים מהאש. מורחים את הדגים בעיסה מבפנים ומבחוץ.
  3. צולים את הדגים על גריל פחמים 7-8 דקות מכל צד. במהלך הצלייה מורחים את הדגים בשארית עיסת הזיתים.


חזרה