|
|
|
|
פורל בגריל עם חמאת זיתים ובזיליקום
/ בני סיידא
|
חומרים (5 מנות)
|
5 דגי פורל |
מלח ופלפל שחור |
100 גרם חמאה |
4 כפות שמן זית |
3 כפות זיתים שחורים מרוסקים |
1 לימון סחוט |
5 כפות עלי בזיליקום קצוצים דק |
אופן ההכנה |
- חותכים בכל דג 3 חתכים אלכסוניים מכל צד ומתבלים במלח ובפלפל.
- מחממים את החמאה ואת השמן במחבת. מוסיפים את הזיתים, מיץ הלימון והריחן, מערבבים ומסירים מהאש. מורחים את הדגים בעיסה מבפנים ומבחוץ.
- צולים את הדגים על גריל פחמים 7-8 דקות מכל צד. במהלך הצלייה מורחים את הדגים בשארית עיסת הזיתים.
| חזרה | | |