שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ליקר תפוזים ביתי / דליה פן-לרנר


חומרים
3 תפוזים
2 כוסות ברנדי
1 כוס סוכר
אופן ההכנה
  1. חותכים, בסכין חדה, רצועות דקות מקליפתם הכתומה של התפוזים (ללא הפנים הלבן). סוחטים מיץ מהתפוזים הקלופים, מסננים ומכניסים עם הרצועות לצנצנת מוסיפים את הברנדי והסוכר. סוגרים הרמטית ומנערים היטב כדי שהסוכר יימס. שומרים במקום קריר ואפל כחודשיים, לפני השימוש.
חזרה