שלח להדפסה  
תבשילים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תבשיל אורז מלא וקטניות / ליאת משאט


חומרים (6 מנות)
1.75 כוסות אורז מלא
1/4 כוס אורז בר
1 סלסלת פטריות טריות
1 בצל גדול, קצוץ
2 גזרים מגוררים גס
1 כף שמן זית
1/2 כוס עדשים או קטניות מש
מלח ופלפל
תערובת תבליני בהרט
אופן ההכנה
  1. משרים למספר שעות את האורז והקטניות, מסננים ושוטפים היטב.
  2. מאדים בצל בכף שמן, ומוסיפים את הפטריות והגזר לבישול קצר. מוסיפים את האורז, הקטניות והתבלינים, מוסיפים מים כדי כיסוי, מביאים לרתיחה ומכסים. מבשלים עד שהמים נספגים. מכסים במגבת, ומשאירים סגור עוד כחצי שעה.

חזרה