שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שורש סלרי אפוי

מצוין כתוספת למנה עיקרית של בשר.


חומרים
500 גרם שורש סלרי
1/3 כוס שמן זית
2 כפיות מלח גס
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל 220 מעלות צלזיוס.
  2. מקלפים את שורשי הסלרי וחותכים לקוביות גדולות.
  3.  מכניסים את הסלרי לתבנית אפיה, יוצקים מעל את השמן, ממליחים ואופים במרכז התנור במשך 30 דקות.
  4. מערבבים את הסלרי האפוי, מורידים את החום ל 190 מעלות ואופים עוד שעה.

חזרה