שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גולאש / דליה פן-לרנר


חומרים (4 מנות)
1 ק"ג בשר בקר או עגל חתוך לקוביות די גדולות
3 בצלים גדולים קצוצים גס
2-1 שיני שום קצוצות
3-2 כפות שומן אווז מותך, או שמן לטיגון
3-2 כפות פפריקה מתוקה או חריפה (או תערובת של שתיהן)
1/4 כפית גרגרי קימל
4-3 עגבניות בשלות קצוצות
2-1 כוסות ציר , מרק בשר צח או מים
2 פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות גדולות
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. בסיר כבד, בגודל שיכיל את כל התבשיל, משחימים את קוביות הבשר בשומן האווז או בשמן. מוסיפים את הבצלים והשום וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהבצלים מתרככים ומזהיבים.
  2. מוסיפים את יתר המרכיבים חוץ מהפלפלים. מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה.
  3. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לבשל 40-30 דקות נוספות, עד שהבשר רך והרוטב סמיך.

חזרה