|
|
|
|
גולאש
/ דליה פן-לרנר
|
חומרים (4 מנות)
|
1 ק"ג בשר בקר או עגל חתוך לקוביות די גדולות |
3 בצלים גדולים קצוצים גס |
2-1 שיני שום קצוצות |
3-2 כפות שומן אווז מותך, או שמן לטיגון |
3-2 כפות פפריקה מתוקה או חריפה (או תערובת של שתיהן) |
1/4 כפית גרגרי קימל |
4-3 עגבניות בשלות קצוצות |
2-1 כוסות ציר , מרק בשר צח או מים |
2 פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות גדולות |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- בסיר כבד, בגודל שיכיל את כל התבשיל, משחימים את קוביות הבשר בשומן האווז או בשמן. מוסיפים את הבצלים והשום וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהבצלים מתרככים ומזהיבים.
- מוסיפים את יתר המרכיבים חוץ מהפלפלים. מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה.
- מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לבשל 40-30 דקות נוספות, עד שהבשר רך והרוטב סמיך.
| חזרה | | |