שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב חרדל ושמיר / פיליס גלזר

להכין וללקק את האצבעות. הוסיפו את הרוטב לתפוחי-אדמה מאודים או לפטריות טריות פרוסות, ותהפכו אותם לסלט.


חומרים
3 כפות חרדל מוכן (רצוי דיז'ון עם גרגרים ללא חומר משמר)
4 כפות חומץ בן יין לבן
2 כפות דבש או סוכר
4 כפות שמן זית
חופן נדיב של שמיר קצוץ
אופן ההכנה
בקערה בינונית מערבבים חרדל ודבש. מוסיפים את החומץ בהדרגה ואחר כך את יתר החומרים.
חזרה