מרק מנגו צונן
/ בני סיידא מתוך הספר 'רק מרק'
מרק מדהים בטעמו, מרענן ומתאים מאוד להגשה בארוחה קייצית קלה.
|
חומרים (5 מנות)
|
3-4 מנגו בינוניים חתוכים לקוביות |
3 כוסות ריוויון |
2-3 גביעים שמנת חמוצה |
5 כפות תרכיז מנגו קפוא |
סוכר |
להגשה: |
קרח מרוסק |
עלי נענע טריים |
1 מנגו חתוך לקוביות קטנות |
אופן ההכנה |
- שמים במעבד-מזון את המנגו, הריוויון, השמנת, תרכיז המנגו והסוכר ומעבדים לתערובת חלקה. טועמים ומוסיפים סוכר לפי הטעם. אם רוצים מרק דליל יותר, מוסיפים מעט ריוויון.
- מקררים כמה שעות. מוזגים לקעריות מרק מקוררות ומגישים עם מעט קרח מרוסק, עלי נענע ומעט קוביות מנגו.
|
חזרה |