שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק מנגו צונן / בני סיידא מתוך הספר 'רק מרק'

מרק מדהים בטעמו, מרענן ומתאים מאוד להגשה בארוחה קייצית קלה.


חומרים (5 מנות)
3-4 מנגו בינוניים חתוכים לקוביות
3 כוסות ריוויון
2-3 גביעים שמנת חמוצה
5 כפות תרכיז מנגו קפוא
סוכר
להגשה:
קרח מרוסק
עלי נענע טריים
1 מנגו חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה
  1. שמים במעבד-מזון את המנגו, הריוויון, השמנת, תרכיז המנגו והסוכר ומעבדים לתערובת חלקה. טועמים ומוסיפים סוכר לפי הטעם. אם רוצים מרק דליל יותר, מוסיפים מעט ריוויון.
  2. מקררים כמה שעות. מוזגים לקעריות מרק מקוררות ומגישים עם מעט קרח מרוסק, עלי נענע ומעט קוביות מנגו.

 

חזרה