שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כנפי עוף קייג'ן / רותי קינן

אפשר להכין את התערובת שלהלן ולמשוח בה את כנפי העוף או להסתפק ברוטב מוכן.


חומרים (4 מנות)
12 כנפי עוף
1 בצל
2 שיני שום
2 כפות שמן תירס
4 כפות קטשופ
4 כפות חומץ
3 כפות רוטב ווסטרשייר
2 כפות סוכר חום
1 כף דבש
1/2 כפית פפריקה חריפה (או צ'ילי)
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מסדרים את כנפי העוף בתבנית או בכלי חסין חום.
  2. מכניסים את כל החומרים לממחה או למעבד מזון, מוסיפים 1/3 כוס מים ומעבדים לרוטב אחיד. יוצקים את הרוטב על הכנפיים ומוודאים שהן מצופות היטב מכל הצדדים.
  3. אופים כ-45 דקות או עד שהכנפיים שחומות מאוד. הופכים פעמיים במהלך האפייה.

 

 

 

חזרה