כנפי עוף קייג'ן
/ רותי קינן
אפשר להכין את התערובת שלהלן ולמשוח בה את כנפי העוף או להסתפק ברוטב מוכן.
|
חומרים (4 מנות)
|
12 כנפי עוף |
1 בצל |
2 שיני שום |
2 כפות שמן תירס |
4 כפות קטשופ |
4 כפות חומץ |
3 כפות רוטב ווסטרשייר |
2 כפות סוכר חום |
1 כף דבש |
1/2 כפית פפריקה חריפה (או צ'ילי) |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מסדרים את כנפי העוף בתבנית או בכלי חסין חום.
- מכניסים את כל החומרים לממחה או למעבד מזון, מוסיפים 1/3 כוס מים ומעבדים לרוטב אחיד. יוצקים את הרוטב על הכנפיים ומוודאים שהן מצופות היטב מכל הצדדים.
- אופים כ-45 דקות או עד שהכנפיים שחומות מאוד. הופכים פעמיים במהלך האפייה.
|
חזרה |