|
|
|
|
פשטידת עלי סלק וטרגון
/ מתוך הספר 'פשטידל' מאת קובי בר
805 קלוריות.
|
חומרים
|
1 ק"ג עלי סלק ירוקים שטופים |
1/4 כוס טרגון טרי קצוץ |
2 גביעי גבינת קוטג' 1/2% שומן |
2 ביצים טרופות |
2 כפות קמח תופח |
מלח |
פלפל שחור |
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ |
מרגרינה לשימון התבנית |
אופן ההכנה |
- מבשלים את עלי הסלק במעט מים ומלח, כ-10 דקות. מסננים וקוצצים.
- מערבבים את הסלק עם הטרגון והגבינות.
- מוסיפים את יתרת החומרים ובוחשים היטב.
- מעבירים לתבנית משומנת, ואופים 40 דקות בחום בינוני.
| חזרה | | |