שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת עלי סלק וטרגון / מתוך הספר 'פשטידל' מאת קובי בר

805 קלוריות.


חומרים
1 ק"ג עלי סלק ירוקים שטופים
1/4 כוס טרגון טרי קצוץ
2 גביעי גבינת קוטג' 1/2% שומן
2 ביצים טרופות
2 כפות קמח תופח
מלח
פלפל שחור
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
  1. מבשלים את עלי הסלק במעט מים ומלח, כ-10 דקות. מסננים וקוצצים.
  2. מערבבים את הסלק עם הטרגון והגבינות.
  3. מוסיפים את יתרת החומרים ובוחשים היטב.
  4. מעבירים לתבנית משומנת, ואופים 40 דקות בחום בינוני.
חזרה