שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת גזר ושמיר / מתוך הספר 'פשטידל' מאת קובי בר

850 קלוריות.


חומרים
8 גזרים קלופים ומגוררים גס
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ דק
1 כוס שמיר טרי קצוץ דק
1 גביע גבינה לבנה 0% שומן
1 גביע גבינה כחושה
2 ביצים
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפלת מתוקה
1/4 כפית פלפל שחור
קורט אבקת אפיה
תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ
מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
  1. בקערה גדולה, מערבבים את הגזר, השמיר והבצל הירוק.
  2. בכלי נפרד, טורפים את הגבינות, הביצים והתבלינים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את הגבינות לתערובת הגזר ובוחשים היטב.
  4. שוטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.

 

חזרה