|
|
|
|
פשטידת גזר ושמיר
/ מתוך הספר 'פשטידל' מאת קובי בר
850 קלוריות.
|
חומרים
|
8 גזרים קלופים ומגוררים גס |
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ דק |
1 כוס שמיר טרי קצוץ דק |
1 גביע גבינה לבנה 0% שומן |
1 גביע גבינה כחושה |
2 ביצים |
1/4 כפית מלח |
1/4 כפית פלפלת מתוקה |
1/4 כפית פלפל שחור |
קורט אבקת אפיה |
תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ |
מרגרינה לשימון התבנית |
אופן ההכנה |
- בקערה גדולה, מערבבים את הגזר, השמיר והבצל הירוק.
- בכלי נפרד, טורפים את הגבינות, הביצים והתבלינים לתערובת אחידה.
- מוסיפים את הגבינות לתערובת הגזר ובוחשים היטב.
- שוטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.
| חזרה | | |