שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת חציל ודלורית בשום / מתוך הספר 'פשטידל' מאת קובי בר

1300 קלוריות.


חומרים
2 חצילים גדולים
2 דלוריות גדולות, חצויות ומנוקות מגרעינים
2 ביצים טרופות
1 גביע גבינה לבנה 5% שומן
1 גבינה לבנה בטעם שום 0% שומן
2 כפות מיוקל
1/2 כפית אבקת שום
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
  1. קולים את החצילים והדלורית בגריל, בחום בינוני-גבוה, עד שהם מתרככים. מרוקנים את תוכן החצילים והדלורית, מעבירים לקערה גדולה ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
  3. בקערה נפרדת, טורפים יחד את יתרת החומרים לתערובת אחידה. מוסיפים לתערובת החצילים ומערבבים היטב.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.
חזרה