שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת פטריות וגמבה / מתוך הספר 'פשטידל' מאת קובי בר

900 קלוריות.


חומרים
500 גרם פטריות טריות, מנוקות וקצוצות
2 גמבות קצוצות דק
2 בצלים גדולים, פרוסים דק
1/2 כוס שמיר קצוץ
1 גביע גבינה לבנה 1/2% שומן
1 גביע אשל
2 כפות קמח תופח
1/4 כפית פלפלת חריפה או מתוקה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
2 ביצים טרופות
אופן ההכנה
  1. מאדים את הפטריות, הבצל והגמבה תוך בחישה, עד שהבצל ייעשה שקוף והפטריות יתרככו. מסירים מהאש ומסננים מנוזלים.
  2. מוסיפים את השמיר, הגבינה, האשל, הקמח והתבלינים ובוחשים.
  3. מוסיפים את הביצים ובוחשים היטב.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-45 דקות.

 

חזרה