|
|
|
|
פשטידת פטריות וגמבה
/ מתוך הספר 'פשטידל' מאת קובי בר
900 קלוריות.
|
חומרים
|
500 גרם פטריות טריות, מנוקות וקצוצות |
2 גמבות קצוצות דק |
2 בצלים גדולים, פרוסים דק |
1/2 כוס שמיר קצוץ |
1 גביע גבינה לבנה 1/2% שומן |
1 גביע אשל |
2 כפות קמח תופח |
1/4 כפית פלפלת חריפה או מתוקה |
1/4 כפית מלח |
1/4 כפית פלפל שחור |
2 ביצים טרופות |
אופן ההכנה |
- מאדים את הפטריות, הבצל והגמבה תוך בחישה, עד שהבצל ייעשה שקוף והפטריות יתרככו. מסירים מהאש ומסננים מנוזלים.
- מוסיפים את השמיר, הגבינה, האשל, הקמח והתבלינים ובוחשים.
- מוסיפים את הביצים ובוחשים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-45 דקות.
| חזרה | | |